Μηχανολογικός εξοπλισμός

ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΚΑΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας ενός ποιοτικού ροφήματος καφέ. H Nestlé Professional σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες εξοπλισμού και ανταλλακτικών, παρέχει στον επαγγελματία μια ευρεία γκάμα μηχανών καφέ. Επίσης, διαθέτει ένα εξειδικευμένο τμήμα service, που στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό.

Μηχανολογικός εξοπλισμός
Μηχανές Καφέ
Μηχανές Καφέ

Η επιλογή της σωστής μηχανής είναι σημαντική για την παρασκευή υψηλής ποιότητας καφέ. Οι μηχανές που επιλέγει η Nestlé Professional είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία.

Μύλοι άλεσης
Μύλοι άλεσης

Οι μύλοι άλεσης καφέ αποτελούν σημαντικό εργαλείο για την παρασκευή του καφέ, καθώς επιτρέπουν την άλεση των κόκκων σε διαφορετικά μεγέθη, μέσω πολλαπλών ρυθμίσεων.

Roastelier -Roaster
Roastelier -Roaster

To ROASTELIER® κάνει το καβούρδισμα στο κατάστημά μια απλή, προσιτή διαδικασία, πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες του επαγγελματία. Η μηχανή καβουρδίσματος τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε, βασίζεται στην τεχνολογία IntelliRoast™.

Λοιπός εξοπλισμός
Λοιπός εξοπλισμός

Μέσα στην μεγάλη γκάμα μηχανών που διαθέτει η Nestlé Professional συμπεριλαμβάνονται και μηχανές παρασκευής κρύων ροφημάτων, ζεστής σοκολάτας & καφέ φίλτρου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τεχνικό δίκτυο-Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η ορθή λειτουργία του εξοπλισμού ακόμα και από απόσταση, αλλά και η πρόληψη βλαβών μέσα από τον έγκαιρο προγραμματισμό τεχνικών επισκέψεων. Η ενσωμάτωση συστημάτων τηλεμετρίας σε ολοένα αυξανόμενο αριθμό του εξοπλισμού της Nestlé Professional, αλλά και η προληπτική συντήρηση, συναινούν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ