ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΛΟ

Ανακάλυψε το Roastelier

Roastelier by Buondi Craft

To ROASTELIER® κάνει το καβούρδισμα στο κατάστημά σας μια απλή, προσιτή διαδικασία, πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες σας. Σας επιτρέπει να προσφέρετε στους πελάτες σας φρέσκο-καβουρδισμένο καφέ κάθε μέρα, απόλυτα γευστικό και αρωματικό. Προσφέρει επίσης ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας, η οποία μπορεί πλέον χωρίς δυσκολία, να μετατραπεί σε coffee roastery.

Ανακάλυψε το Roastelier
Ανακαλύψτε την αποκλειστική τεχνολογία καβουρδίσματος PrimeRoast™

 

Το καβούρδισμα του καφέ μέσα στο κατάστημα, αποτελεί την απόλυτη εγγύηση φρεσκάδας και ποιότητας και αναβαθμίζει παράλληλα το μενού και το προφίλ του καταστήματος σας.

Η διαδικασία όμως του καβουρδίσματος είναι επίπονη, εξαιρετικά ακριβή και απαιτεί βαθιά γνώση και πολύχρονη εμπειρία.

Έπειτα από χρόνια έρευνας, οι coffee expert μας ολοκλήρωσαν μια μοναδική και καινοτόμο μέθοδο καβουρδίσματος καφέ, η οποία διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του, χωρίς όμως τις δυσκολίες που προκαλεί. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται PrimeRoast™.

Τα προϊόντα Roastelier® περνούν το πρώτο στάδιο καβουρδίσματος τους στο εργοστάσιο της Nestlé στα Οινόφυτα, ώστε να τελειοποιηθούν όλες οι παράμετροι του και έπειτα συσκευάζονται σε προστατευτική ατμόσφαιρα.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας του καβουρδίσματος ολοκληρώνεται με τη χρήση του ειδικού εξοπλισμού μέσα στο κατάστημα σας. Αυτό σας επιτρέπει να μεταφέρετε όλη την εμπειρία ενός coffee roastery στους πελάτες σας και παράλληλα να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χαρμάνι.

topvideo alt
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων κόκκων καφέ Arabica.
To ROASTELIER® σας προσφέρει μια εξαιρετική σειρά ποικιλιών από κορυφαίους κόκκους καφέ Arabica από όλο τον κόσμο. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας χαρμάνι, συνδυάζοντας τους διαφορετικούς καφέδες μοναδικής προέλευσης από τη Βραζιλία, την Κολομβία ή την Αιθιοπία.
brazil

Βραζιλία

brazil

To ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής καφέ καλλιεργείται στη Βραζιλία. Ο καφές από τη συγκεκριμένη χώρα ξεχωρίζει για την έντονη γλυκύτητα, το μέτριο ή γεμάτο σώμα, τη διακριτική οξύτητα και τα αρώματα σοκολάτας. Ενδείκνυται για ροφήματα με βάση τον espresso.

 

Το Roastelier® Single Origin Βραζιλία, προσφέρει 3 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για espresso και 2 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για καφέ φίλτρου

 

 

 

 

Espressolight καβούρδισμα: Έντονη γλυκύτητα και μέτριο σώμα. Γεύση ξηρών καρπών και σοκολάτας σε συνδυασμό με νότες δημητριακών. 
 

Espressomedium καβούρδισμα: Ισορροπημένο προφίλ με γεύση καβουρδισμένων ξηρών καρπών, σοκολάτας και μπισκότου. Νότες κανέλας και λικέρ amaretto.  
 

Espressodark καβούρδισμα: Πλούσιος και σύνθετος χαρακτήρας. Γευστικό προφίλ με κακάο και αποξηραμένα ώριμα φρούτα. Επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Brazil Espresso

 

 

 

Φίλτρου light καβούρδισμα: Ευχάριστος και ισορροπημένος. Μέτριο σώμα, αρώματα καβουρδισμένων δημητριακών και νότες λουλουδιών.
 

Φίλτρου medium καβούρδισμα: Γεμάτο σώμα με έντονες νότες μαύρης σοκολάτας και επίγευση λικέρ καφέ.

Brazil Φίλτρου
Κολομβία

Κολομβία

Κολομβία

Η Κολομβία διαθέτει ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια του καφέ, όπως είναι το γόνιμο έδαφος και οι έντονες βροχοπτώσεις. Ο καφές από την Κολομβία έχει απαλή υφή και ενίοτε συνοδεύεται από αρώματα ώριμων φρούτων και κρασιού. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από ζωηρή οξύτητα, ιδίως μετά από ελαφρύ ή μέτριο καβούρδισμα.

 

Το Roastelier® Single Origin Κολομβία, προσφέρει 3 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για espresso και 2 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για καφέ φίλτρου.

 

 

 

 

Espressolightκαβούρδισμα: Έντονα γλυκός με ζωηρή οξύτητα. Διακριτική γεύση σοκολάτας και νότες λουλουδιών.
 

Espressomediumκαβούρδισμα: Απαλή γεύση καβουρδισμένων ξηρών καρπών, μέτριο σώμα και έντονες νότες λουλουδιών. Γλυκιά και μακρά επίγευση.
 

Espressodarkκαβούρδισμα: Γεμάτο σώμα με γεύση που θυμίζει έντονα μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα. Χαμηλή οξύτητα και επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Κολομβία Espresso

 

 

 

Φίλτρου light καβούρδισμα: Ήπια αρώματα καβουρδίσματος με λεπτή, διακριτική οξύτητα ώριμων φρούτων. 
 

Φίλτρου medium καβούρδισμα: Απόλυτα ισορροπημένη δομή με νότες από καραμέλα και λαμπερή οξύτητα.

Κολομβία Φίλτρου
Αιθιοπία

Αιθιοπία

Αιθιοπία

Ο καφές στη χώρα αυτή καλλιεργείται σε μεσαία ή υψηλά υψόμετρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κόκκοι του καφέ να έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος και να χαρακτηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα έντονων και περίπλοκων γεύσεων. Ο καφές αυτός έχει συνήθως έντονη οξύτητα και λεπτό ή μέτριο σώμα με νότες λουλουδιών ή φρούτων.

 

Το Roastelier® Single Origin Αιθιοπία, προσφέρει 3 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για espresso και 2 διαφορετικά προφίλ καβουρδίσματος για καφέ φίλτρου.

 

 

 

 

Espressolight καβούρδισμα: Γεμάτος και ισορροπημένος με γεύση που θυμίζει τάρτα λεμονιού. Νότες από γλυκά εσπεριδοειδή και μπισκότο.  
 

Espressomedium καβούρδισμα: Απόλυτα ισορροπημένος με μέτριο σώμα και έντονες νότες μαύρου λεμονιού. Αρώματα από εσπεριδοειδή και λουλούδια.
 

Espressodark καβούρδισμα: Διακριτικός με πλούσιο άρωμα και χαμηλή οξύτητα. Γεύση αποξηραμένων φρούτων και νότες φουντουκιού.

Αιθιοπία Espresso

 

 

 

Φίλτρου light καβούρδισμα: Πολλαπλά επίπεδα γεύσης με νότες από κρασί και λουλούδια. Ζωηρή οξύτητα ώριμων φρούτων.
 

Φίλτρου medium καβούρδισμα: Γεμάτος και ισορροπημένος με γεύση που θυμίζει καραμέλα βουτύρου. Φρουτώδης οξύτητα.

Αιθιοπία Φίλτρου
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων
Επαναπροσδιορίστε τα πρότυπα φρεσκάδας του καφέ και
δημιουργήστε μια τελείως νεα εμπειρία για τους πελάτες σας.
Κορυφαία προϊόντα
Κορυφαία προϊόντα
Σύστημα καβουρδίσματος
Σύστημα καβουρδίσματος
Εξατομικευμένες υπηρεσίες
Εξατομικευμένες υπηρεσίες
Ανακαλύψτε την αποκλειστική
τεχνολογία καβουρδίσματος IntelliRoast™
Η μηχανή καβουρδίσματος τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτουμε για το κατάστημα σας, βασίζεται στην τεχνολογία IntelliRoast™. Η τεχνολογία αυτή συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του καβουρδίσματος ρευστοποιημένης κλίνης με αποκλειστικό λογισμικό κι ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης διοξειδίου του άνθρακα. Όλα σχεδιασμένα για να έχετε το ίδιο ποιοτικό αποτέλεσμα κάθε φορά.
Μηχανή καβουρδίσματος R1
Μηχανή καβουρδίσματος R1

Η μηχανή καβουρδίσματος R1, σας παρέχει μια ευρεία γκάμα από επιλογές καβουρδίσματος που έχουν αναπτύξει οι coffee expert μας και οι οποίες σας χαρίζουν απεριόριστη ελευθερία για να δημιουργήσετε το δικό σας μοναδικό χαρμάνι. Ανάλογα με το προϊόν που χρησιμοποιείτε (Single Origin Βραζιλία, Κολομβία ή Αιθιοπία), μπορείτε να ξεκλειδώσετε διαφορετικής έντασης καβουρδίσματα, όπως light, medium ή dark και να επιλέξετε το είδος του καφέ που σας ενδιαφέρει (espresso ή φίλτρου).

Φίλτρο F1
Φίλτρο F1

Το F1 είναι ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης εκπομπών αερίων, σχεδιασμένο για να περιορίζει το διοξειδίου του άνθρακα που προκύπτει από τη διαδικασία του καβουρδίσματος στο κατάστημα σας. Έχει κατασκευαστεί για να λειτουργεί από κοινού με τη μηχανή καβουρδίσματος R1 και μπορεί να τοποθετηθεί με δύο τρόπους: είτε δίπλα στην μηχανή καβουρδίσματος R1, είτε κάτω από τον πάγκο, ανάλογα με το διαθέσιμο χώρο στο κατάστημά σας. Σε περίπτωση που υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του R1 απευθείας με τον εξαερισμό του καταστήματός σας, δεν απαιτείται χρήση του F1.

Εξατομικευμένες υπηρεσίες που
ενισχύουν την τέχνη σας στον καφέ
Τοποθέτηση και live εκπαίδευση
Τοποθέτηση και live εκπαίδευση

Μια δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους coffee expert μας, το τμήμα πωλήσεων και την τεχνική διεύθυνση, σας παρέχουν όλα τα κατάλληλα εργαλεία και συντονίζουν μαζί σας το πλάνο τοποθέτησης του Roastelier® στο κατάστημα. Επίσης σας παρέχουν εξατομικευμένη live εκπαίδευση, ώστε να είναι έτοιμο το προσωπικό και το service να υποδεχτεί το Roastelier®.

Online videos
Online videos

Επιπλέον της live εκπαίδευσης από το εξιδεικευμένο προσωπικό μας, το Roastelier® σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα online videos, τα οποία θα σας δώσουν απαντήσεις για πληθώρα ζητημάτων και συμβουλές για την καθημερινή φροντίδα του Roastelier®. Δείτε παρακάτω τις 3 κατηγορίες online περιεχομένου.

  1. Βασικές πληροφορίες σχετικά με το Roastelier® εδώ.
  2. Βασικές αρχές καβουρδίσματος εδώ.
  3. Χρήσιμες πληροφορίες χρήσης και καθαρισμού του εξοπλισμού εδώ.
Business to Consumer (B2C)
Business to Consumer (B2C)

Με το Roastelier® μπορείτε πολύ εύκολα να δημιουργήστε μέσα στο κατάστημά σας τη δική σας γωνιά πώλησης καφέ, προωθώντας το δικό σας χαρμάνι και χρησιμοποιώντας τις δικιές σας συσκευασίες.

Έτσι ενεργοποιείτε μια νέα ροή εσόδων, προσελκύοντας νέους πελάτες και μεγιστοποιώντας τις πωλήσεις και το περιθώριο κέρδους σας.

Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε την πώληση του δικού σας χαρμανιού, με αξεσουάρ ή λοιπό εξοπλισμό καφέ.

Αν είστε ήδη πελάτης Roastelier® και ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε στο κατάστημά σας μια γωνιά B2C, απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεών μας ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας.

 

Αν έχετε ήδη ενεργοποιήσει το B2C κομμάτι του Roastelier® στο κατάστημά σας, μπορείτε να βρείτε προτάσεις για αυτοκόλλητες ετικέτες εδώ: ΒραζιλίαΚολομβία & Αιθιοπία

Προώθηση του Roastelier® μέσω social media
Προώθηση του Roastelier® μέσω social media

To Roastelier® σας παρέχει ένα πλήθος έτοιμων προς χρήση digital υλικών, ώστε να μπορείτε εύκολα και σωστά, να επικοινωνείτε και να προωθείτε τα προϊόντας σας μέσω social media (Facebook, Instagram κτλ.). Έτσι αναβαθμίζετε την εικόνα σας και προσελκύετε περισσότερους πελάτες στο κατάστημά σας.

Αν είστε ήδη πελάτης Roastelier® και ενδιαφέρεστε να λάβετε τα έτοιμα προς χρήση digital υλικά, απευθυνθείτε στο τμήμα πωλήσεων ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας