Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ
Ανακάλυψε Ποιοι Είμαστε
Το όραμά μας

Στη Nestlé Professional είμαστε μια δυναμική ομάδα ανθρώπων με ένα κοινό στόχο: Να εφοδιάσουμε τους επαγγελματίες του χώρου με τα κατάλληλα προϊόντα, εργαλεία και τεχνογνωσία, ώστε να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατανάλωσης στους πελάτες τους.

Μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών και διανομής μας, με εφόδιο τη βαθιά γνώση μας για τον καφέ και τον καταναλωτή του και τη συνεχή τεχνική υποστήριξη, στοχεύουμε στη μέγιστη εξυπηρέτηση των συνεργατών μας και στην παροχή των κατάλληλων προϊόντων και λύσεων.

Left Image
Right Image
Εργοστάσιο

Το εργοστάσιο καφέ της Nestlé στα Οινόφυτα Βοιωτίας, παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο τόσο στην αδιάληπτη τροφοδοσία της αγοράς, όσο και στη συνεχή εξέλιξη της γκάμας των προϊόντων μας. Η εγχώρια παραγωγή αυξάνει σημαντικά τις δυνατότητες και την ευελιξία μας, επιτρέποντας μας να προσφέρουμε προϊόντα απολύτως προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά και τις ανάγκες των πελατών μας και με έντονο το στοιχείο της φρεσκάδας.

Η σημερινή παραγωγική δυναμικότητα του εργοστασίου βασίζεται σε οκτώ υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής που παράγουν όλες τις συσκευασίες για το λιανεμπόριο και τη μαζική εστίαση με αδιαπραγμάτευτη την έμφαση στην ασφάλεια των εργαζομένων μας και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Τμήμα Πωλήσεων

Το έμπειρο τμήμα πωλήσεών μας, αποκλειστικά εστιασμένο στο κανάλι εκτός σπιτιού, είναι σε θέση να ενημερώνει και να προτείνει λύσεις σχεδιασμένες για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Είτε αφορά την καφετέρια, το on the go σημείο, το ξενοδοχείο ή οποιοδήποτε άλλο σημείο κατανάλωσης καφέ ή νερού, οι πωλητές μας βρίσκονται δίπλα στους πελάτες μας, έτοιμοι να τους υποστηρίξουν. Επιπλέον, το εκτεταμένο δίκτυο διανομής και συνεργατών μας καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Τεχνική Υποστήριξη

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Nestlé Professional βρίσκεται δίπλα στους συνεργάτες μας για οποιοδήποτε αίτημα ή ανάγκη προκύψει. Οι τεχνικοί μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι ώστε να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη και βοήθεια χρειαστεί. Από την εγκατάσταση του εξοπλισμού καφέ, την προληπτική συντήρησή του, μέχρι και το Service. Μπορεί επίσης να παρέχει πληροφορίες για τη σωστή χρήση του εξοπλισμού, τη συντήρηση και τον καθαρισμό του. Ειδικά για το πελατολόγιο Αττικής, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα μέσω Technical Call Center.

1
Coffee Experts

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για την ομάδα των coffee expert μας. Η εμπειρία και η εξειδίκευση μας γύρω από τον καφέ, μετουσιώνεται απόλυτα στο πρόσωπο τους και λειτουργεί σαν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας. Όλοι οι coffee experts μας είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από τον Speciality Coffee Association (SCA), παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και εκπαιδεύσεις στους επαγγελματίες της καφεστίασης (ιδιοκτήτες, baristi, Food & Beverages Managers κοκ).

Coffee Labs

Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις της κατηγορίας του καφέ, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο coffee labs ανά την Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε να μυήσουμε τους πελάτες και συνεργάτες μας στα μυστικά του πιο διάσημου ροφήματος στον κόσμο. Όλα τα coffee labs μας είναι πιστοποιημένα ωςSCA Premier Training Campuses, εξασφαλίζοντας αφενός τις κατάλληλες συνθήκες εκπαίδευσης, αφετέρου τη χρήση του πλέον εξειδικευμένου και σύγχρονού εξοπλισμού.