Φτιάξε Ζεστή Σοκολάτα σε Ακροφύσιο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Nestlé Chocolate Ζεστή σε ακροφύσιο
Ζεστή Σοκολάτα σε Ακροφύσιο
Βήμα 1

Σε μία γαλατιέρα πρόσθεσε 200 gr κρύο γάλα, πλήρες σε λιπαρά.

Βήμα 2

Ζέστανε το γάλα στο ακροφύσιο έως ότου φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Βήμα 3

Πρόσθεσε 40 gr Nestlé Chocolate.

Βήμα 4

Χτύπησε το μίγμα σε μηχανή ανάδευσης σε χαμηλή σκάλα μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Βήμα 6

Ζέστανε το μίγμα στο ακροφύσιο χωρίς να φουσκώσει, έως τη θερμοκρασία των 65°C.

Βήμα 6

Σέρβιρε το ρόφημα Nestlé Chocolate στο πλάι μιας κούπας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΆΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων