Κρύα Σοκολάτα σε Ακροφύσιο & Shaker

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Nestlé Chocolate Κρύα σε ακροφύσιο & shaker
Κρύα Σοκολάτα σε Ακροφύσιο & Shaker
Εικονίδιο μπουκάλι
Βήμα 1

Πρόσθεσε 130 gr κρύο γάλα, πλήρες σε λιπαρά, σε ένα shaker με αφροσυλλέκτη.

Εικονίδιο μηχανή καφέ
Βήμα 2

Κάνε εξαέρωση στο ακροφύσιο της μηχανής espresso.

Εικονίδιο με ακροφύσιο
Βήμα 3

Ζέστανε το γάλα στο ακροφύσιο έως ότου φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Εικονίδιο με σοκολάτα
Βήμα 4

Πρόσθεσε 40 gr Nestlé Chocolate.

Εικονίδιο μίξερ
Βήμα 5

Χτύπησε το μίγμα στη μηχανή ανάδευσης στη χαμηλή σκάλα μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Εικονίδιο παγάκια
Βήμα 6

Πρόσθεσε 2 παγάκια στο shaker χωρίς να ξαναχτυπήσεις.

Εικονίδιο στολισμένο ποτήρι
Βήμα 7

Προαιρετικά: Γαρνίρισε το πλάι του ποτηριού με σιρόπι παγωτού σοκολάτας.

Εικονίδιο παγάκια
Βήμα 8

Πρόσθεσε 4 - 5 παγάκια μεσαίου μεγέθους στο ποτήρι.

Εικονίδιο χέρι με ποτήρι
Βήμα 9

Σέρβιρε από την πλευρά του αφροσυλλέκτη του shaker στο ποτήρι.

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 10

Προαιρετικά: Συμπλήρωσε με κρύο αφρόγαλα ως το χείλος του ποτηριού.

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.