Φτιάξε τον Buondi Espresso Freddo

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Espresso Freddo
Συμβουλές για την παρασκευή ενός τέλειου Espresso Freddo
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΕΣ
Βήμα 1

Κάνω εκχύλιση ενός διπλού espresso (max 70 ml).

Βήμα 2

Τοποθετώ τον διπλό espresso σε ένα σέικερ με αφροσυλλέκτη.

Βήμα 3

Συμπληρώνω τη ζάχαρη (προαιρετικά) και ανακατεύω.

Η ποσότητα της ζάχαρης ορίζεται ως εξής: ΜΕΤΡΙΟΣ: 2 tsp (κουταλάκια τσαγιού), ΓΛΥΚΟΣ: 4 tsp (κουταλάκια τσαγιού).

Βήμα 4

Προσθέτω 1 - 2 παγάκια στο σέικερ και χτυπάω το μίγμα στη μηχανή ανάδευσης στη χαμηλή σκάλα, ανοιγοκλείνοντας τον διακόπτη για 2 – 3’’ (ώστε να σχηματιστεί κρέμα 1 - 1,5cm).

Βήμα 5

Προσθέτω 5 - 6 παγάκια μεσαίου μεγέθους στο ποτήρι.

Βήμα 6

Σερβίρω από την πλευρά του αφροσυλλέκτη του σέικερ στο ποτήρι.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΆΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων