Vegan burger με μανιτάρια και Rösti πατάτας





- 10τμχ. GARDEN GOURMET® Vegan burger
- 10τμχ. potato bun
- 300γρ. μανιτάρια
- 20ml. ηλιέλαιο
- 15ml. ζωμό μανιταριών
- 200γρ. κόκκινα κρεμμύδια
- 200ml. vegan ranch dressing
- 30γρ. πάστα πιπεριού
- 100γρ. σπανάκι baby
- 10τμχ. vegan τυρί τσένταρ
- 10τμχ. Πατάτα Rösti 45g

CHEF TIP
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Vegan burger με Lentil burger.
Κόψτε - καθαρίστε τα μανιτάρια και τηγανίστε σε ελαιόλαδο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Καθαρίστε και κόψτε τα κρεμμύδια σε λεπτές ροδέλες και τοποθετήστε τα σε κρύο νερό στην άκρη .
Ανακατέψτε το ranch dressing με την πάστα πιπεριού μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Τοποθετήστε ένα σιδερένιο δίσκο σχάρας στο φούρνο. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250 ̊C για 15 λεπτά.
Τοποθετήστε το Vegan burger στο φούρνο και ψήστε για 6-8 λεπτά γυρνώντας και από τις δυο πλευρές.
Τηγανίζουμε το Rosti μέχρι να γίνει τραγανό και να πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα . Φρυγανίστε τα ψωμάκια και τοποθετήστε τα υπόλοιπα υλικά μας: σπανάκι, vegan τυρί τσένταρ, μανιτάρια, Rösti, σάλτσα ranch και ψητά κρεμμύδια.
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 23g | 11g |