Poke bowl με vegan nuggets και λαχανικά
ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
    
            Poke bowl με  vegan nuggets και λαχανικά
      
    
          ΜΕΡΙΔΕΣ
            10
      
          ΔΥΣΚΟΛΙΑ
            ΜΕΤΡΙΑ
      
          ΘΕΡΜΙΔΕΣ
            350
       Kcal
          ΧΡΟΝΟΣ
            15'
      Συστατικά για 50 τεμάχια GARDEN GOURMET® vegan nuggets
      
            - 1 κιλό GARDEN GOURMET® Vegan nuggets
 - 500γρ. μαύρο ρύζι
 - 1ltr. νερό
 - 500γρ. καρότα
 - 3τμχ. αβοκάντο
 - 3τμχ. πράσινα μήλα
 - 50ml. χυμός λεμόνι
 - 100ml. yuzu
 - 50ml. mirin
 - 15ml. seasame seed oil
 - 20ml. ρυζόξυδο
 - 150ml. soy sauce
 - 500γρ. edamame
 - Baby φύλλα σαλάτας
 
Βήμα 1
      
            Ξεπλένουμε καλά το ρύζι και το βράζουμε προσθέτοντας αλάτι.
Βήμα 2
      
            Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε την κατσαρόλα. Το μαγειρεύουμε για 35 λεπτά περίπου.
Βήμα 3
      
            Ξεφλουδίζουμε τα καρότα και τα κόβουμε ζουλιέν.
Βήμα 4
      
            Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα μήλα και τα κόβουμε σε μικρές φέτες.
Βήμα 5
      
            Για την sauce προσθέτουμε σε ένα μπολ: Χυμό λεμονιού, χυμό yuzu, mirin, sesame oil, ρυζόξιδο, soy sauce και ανακατεύουμε.
Βήμα 6
      
            Προσθέτουμε τα Vegan nuggets αφού πρώτα τα έχουμε ψήσει σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 7
      
            Γεμίζουμε τα μπολ με όλα τα υλικά.
Διατροφικά στοιχεία
      
            Ενέργεια  | Λιπαρά  | Κορεσμένα  | Σάκχαρα  | Αλάτι  | Πρωτεΐνες  | Εδώδιμες Ίνες  | 
368 kcal  | 20 g  | 2,6 g  | 11 g  | 0,44g  | 10g  | 9,9g  |