Η Πρωτοβουλία "Always Open For You”

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
“Always Open For You” Πρωτοβουλία της Nestlé Hellas
Η Πρωτοβουλία "Always Open For You”

“Always Open For You” Η πρωτοβουλία της Nestlé Hellas για την υποστήριξη των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενία.

 

Με κεντρικό μήνυμα #AlwaysOpenForyou, η Nestlé σχεδίασε μια νέα πρωτοβουλία για την υποστήριξη των επιχειρήσεων εστίασης και φιλοξενίας που έχουν πληγεί σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας. Είναι όλα εκείνα τα μέρη που συναντιόμαστε, τα αγαπημένα μας café και εστιατόρια, τα ξενοδοχεία που επιλέγουμε για τις διακοπές μας.

 

Καθώς αυτές οι επιχειρήσεις ετοιμάζονται για την επανεκκίνηση τους, η Nestlé στέκεται δίπλα τους για να τις βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αυτής της κρίσης με λύσεις προσαρμοσμένες στις αναγκές τους.

Η πρωτοβουλία #AlwaysOpenForYou περιλαμβάνει μια σειρά από δράσεις για τη στήριξη των επαγγελματιών του κλάδου. Πιο συγκεκριμένα, η Nestlé  θα διαθέσει δωρεάν μια γκάμα προϊόντων σε περισσότερα από 5.000 μικρά σημεία εστίασης πανελλαδικά, που περιλαμβάνει καφέ Buondi Craft, Nescafé, Λουμίδη Παπαγάλος αλλά και εμφιαλωμένα νερά S. Pellegrino, Perrier και Acqua Panna. Επιπλέον, η εταιρεία θα εντατικοποιήσει τις εκπαιδεύσεις σε baristi και ιδιοκτήτες καφετεριών ώστε να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενο τους. Στόχος είναι η εκπαίδευση 1.200 επαγγελματιών μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Από την αρχή αυτής της κρίσης, η Nestlé έμεινε κοντά στους επαγγελματίες τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης και ενημέρωσης όσο και σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης με υπηρεσίες σέρβις και προληπτικής συντήρησης μηχανολογικού εξοπλισμού. Αυτή τη σημαντική περίοδο της επανεκκίνησης της αγοράς, η Nestlé  θα συνεχίσει τη συστηματική ενημέρωση του προσωπικού των καταστημάτων σχετικά με τον σωστό καθαρισμό μηχανών και μύλων καφέ.

 

Για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση απαιτείται συνεργασία, στήριξη και φροντίδα.

 

Με την πρωτοβουλία #AlwaysOpenForYou η Nestlé στέκεται δίπλα στους συνεργάτες της στο «νέο» ξεκίνημα που κάνουν, θέλοντας να συμβάλλει στην επαναφορά της ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων τους.