Ο καφές NESCAFÉ Frappé καινοτομεί στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που “γεννήθηκε” και αγαπά! Ενώνει τις δυνάμεις του με την Aegean Rebreath και τον Δήμο Θεσσαλονίκης για έναν πιο καθαρό Θερμαϊκό μέσα από ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει δράσεις πρόληψης, απορρύπανσης και ενημέρωσης.

Στο παράκτιο μέτωπο της πόλης βουτάει για πρώτη φορά το “Wasteshark”, ένα έξυπνο sea drone που χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του μπορεί να απομακρύνει επιπλέοντα απορρίμματα και άλγη από την επιφάνεια της θάλασσας. Οι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να ενημερώνονται συστηματικά για τις ποσότητες των απορριμμάτων που συλλέγει το “Wasteshark” - και όχι μόνο - μέσα από τη δυναμική ηλεκτρονική πινακίδα που θα τοποθετηθεί σε κεντρικό σημείο της παραλίας. Και δεν σταματάμε εδώ! Αναλαμβάνουμε δράση στη στεριά πριν τα απορρίμματα φτάσουν στη θάλασσα και συντονίζουμε τις ενέργειές μας με σκοπό την τοποθέτηση διχτυών συγκράτησης απορριμμάτων σε κεντρικούς αγωγούς ομβρίων υδάτων της πόλης ώστε να αποτραπεί η διάχυση τους στον Θερμαϊκό.

Όλοι μαζί μπορούμε συμβάλλουμε ενεργά στην προστασία του πολύτιμου θαλάσσιου περιβάλλοντος . Απόλαυσε τον δικό σου NESCAFÉ Frappé στα καταστήματα 4all και γίνε σύμμαχός μας για έναν καθαρότερο Θερμαϊκό!

1