Το ταξίδι του καφέ συνεχίζεται!
Ήξερες ότι τα υπολείμματα του καφέ δεν είναι για πέταμα; Αντί να πάνε στα σκουπίδια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά σαν φυσικό λίπασμα και να τονώσουν τα φυτά σου.



• Εφαρμόστε 1 κουταλιά της σούπας για κάθε γλάστρα 3 λίτρων.
• Απλώστε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια και αναμείξτε με 2cm ενώτερου στρώματος χώματος.
• Επαναλάβετε έως τρεις φορές τον χρόνο (μία κάθε 2 μήνες).
• Ποτίζετε κανονικά.

• Απλώστε το υπόλειμμα περιφερειακά στα τοιχώματα της γλάστρας ή στην άκρη του παρτεριού/κήπου.
• Η επιφάνεια που καλύπτετε να μην ξεπερνά το 30% της συνολικής επιφάνειας.
• Το στρώμα καφέ να μην ξεπερνά το 1 εκ. ύψος.
• Μην τον απλώνετε προς το εσωτερικό – παραμένει περιφερειακά για κομποστοποίηση.
• Ποτίζετε ώστε να διατηρείται η υγρασία.
• Διάρκεια παραμονής:
- 2 μήνες (καλοκαίρι, εξωτερικά φυτά)
- 6 μήνες (χειμώνας, εξωτερικά φυτά)
- 3-4 μήνες (εσωτερικά φυτά)
• Όταν το υπόλειμμα καφέ δεν είναι πλέον εμφανές, αναμειγνύετε με τα 2 cm του ανώτερου στρώματος χώματος.

• Σε γλάστρα χωρίς φυτά, για κομποστοποίηση και μετέπειτα χρήση.
• Σε οικιακό ή επαγγελματικό κομποστοποιητή, μαζί με άλλα οργανικά απόβλητα.
• Σε περίπτωση απόρριψης:
- Περιεχόμενο: στους καφέ κάδους.
- Συσκευασία: στους μπλε κάδους ανακύκλωσης.