Κρύα Σοκολάτα σε Ακροφύσιο & Shaker

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Nestlé Chocolate Κρύα σε ακροφύσιο & shaker
Κρύα Σοκολάτα σε Ακροφύσιο & Shaker
Βήμα 1

Πρόσθεσε 130 gr κρύο γάλα, πλήρες σε λιπαρά, σε ένα shaker με αφροσυλλέκτη.

Βήμα 2

Κάνε εξαέρωση στο ακροφύσιο της μηχανής espresso.

Βήμα 3

Ζέστανε το γάλα στο ακροφύσιο έως ότου φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Βήμα 4

Πρόσθεσε 40 gr Nestlé Chocolate.

Βήμα 5

Χτύπησε το μίγμα στη μηχανή ανάδευσης στη χαμηλή σκάλα μερικά δευτερόλεπτα ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Βήμα 6

Πρόσθεσε 2 παγάκια στο shaker χωρίς να ξαναχτυπήσεις.

Βήμα 7

Προαιρετικά: Γαρνίρισε το πλάι του ποτηριού με σιρόπι παγωτού σοκολάτας.

Βήμα 8

Πρόσθεσε 4 - 5 παγάκια μεσαίου μεγέθους στο ποτήρι.

Βήμα 9

Σέρβιρε από την πλευρά του αφροσυλλέκτη του shaker στο ποτήρι.

Βήμα 10

Προαιρετικά: Συμπλήρωσε με κρύο αφρόγαλα ως το χείλος του ποτηριού.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΆΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων