Φτιάξε το Αγαπημένο σου Ahmad Tea

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Ahmad Tea
Ahmad Tea
Βήμα 1

ΒΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ: Χρησιμοποιείς πάντα φρέσκο νερό. Αν το νερό έχει ξαναβράσει, έχει χάσει το οξυγόνο του και η ποιότητα του τσαγιού δεν θα είναι καλή. Πάντα να αφήνεις το νερό να βράσει μέχρι τη θερμοκρασία που χρειάζεται το τσάι που παρασκευάζεις.

Βήμα 2

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ : Μπορείς να επιλέξεις το αγαπημένο σου τσάι από τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Ahmad Tea. Μόλις το νερό φτάσει την επιθυμητή θερμοκρασία, ρίξε κατευθείαν ένα φακελάκι για να απελευθερωθούν τα αρώματα του τσαγιού. Στη συσκευασία θα βρεις αναλυτικά τον χρόνο που πρέπει να αφήσεις το φακελάκι. Αν χρησιμοποιείς τσαγιέρα θα πρέπει να είναι καλυμμένη με το ειδικό κάλυμμα καθ’ όλη τη διάρκεια της παρασκευής του τσαγιού.

Tips & tricks:
ΕΙΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΧΡΟΝΟΣ
Μαύρο Τσάι & Μαύρο Τσάι
με κομματάκια φρούτων
100°C 3-5 Λεπτά
Πράσινο Τσάι 90°C-100°C 3-5 Λεπτά
Βότανα Χωρίς Καφεϊνη 100°C 5 Λεπτά

 

  • Το τσάι είναι μια απολαυστική και αναζωογονητική ρουτίνα για εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά, ενώ παράλληλα μελέτες έχουν δείξει ότι αυτή η συνήθεια μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Το τσάι μας είναι προσεκτικά επιλεγμένο και δοκιμασμένο, προσφέροντας εξαιρετική γεύση και πολλά οφέλη σε κάθε γουλιά.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΆΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων