Vegan Schnitzel katsu sando

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Vegan Schnitzel katsu sando
1
Εικονίδιο μερίδες
ΜΕΡΙΔΕΣ
1
Εικονίδιο κατσαρόλα
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΕΥΚΟΛΗ
Εικονίδιο θερμίδες
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
100
Kcal
Εικονίδιο ρολόι
ΧΡΟΝΟΣ
20'
Συστατικά για 1 μερίδα

• 2 Vegan φέτες ψωμί πατάτας ​
• 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel ​
• 50γρ. Λάχανο λευκό ​
• 50γρ. Λάχανο κόκκινο​
• 30γρ. Vegan μαγιονέζα ​
• 3κ.σ. Rice vinegar ​
• Αλάτι ​
• 2κ.σ. Σιρόπι αγαύης ​
• 1κ.τ.γ. Σκόρδο σκόνη ​
• 2κ.σ. tonkatsu sauce​
• Vegan cheddar cheese 

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 1

Παίρνουμε μια μεγάλη μπασίνα και αδειάζουμε μέσα τα: σιρόπι αγαύης, vegan μαγιονέζα, σκόρδο σκόνη, rice vinegar και αλάτι. Aνακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά, προσθέτουμε τα λάχανα ψιλοκομμένα ανακατεύοντας καλά ξανά και τοποθετούμε στο ψυγείο για αργότερα. ​

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 2

Παίρνουμε τις φέτες από το πατατόψωμο και κόβουμε τις κόρες.

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 3

Τηγανίζουμε τα Schnitzel για 4 -5 λεπτά κατευθείαν από την κατάψυξη στους 170°C​.

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 4

Στήνουμε το sando ξεκινώντας στην μία πλευρά του ψωμιού βάζοντας ομοιόμορφα την tonkatsu sauce και στην άλλη φέτα την σαλάτα με την μαγιονέζα που φτιάξαμε στην αρχή.    

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 5

Έπειτα τοποθετούμε τα 2 τεμάχια GARDEN GOURMET® Vegan Schnitzel έτσι ώστε να πιάσουν όλη την επιφάνια του ψωμιού.

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 6

Κλείνουμε το sando και κόβουμε στη μέση.

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

0 kcal

0 g​

0 g​

0 g​

0 g​

0 g

0 g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.