Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά





- 5τμχ. Garden Gourmet® Vegan sausage
- 15 αβγά
- 2 μεσαία κρεμμύδια
- 800γρ. πατάτες (προ μαγειρεμένες)
- 200γρ. πιπεριές ψητές
- 100γρ. μαύρες ελιές (χωρίς το κουκούτσι)
- Μαύρο πιπέρι σε κόκκους (σπασμένους)
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι

CHEF TIP
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Vegan sausage με Vegan μπουκίτσες.
Ψήνουμε στη σχάρα τις πιπεριές σε λωρίδες μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις πατάτες και τις ελιές σε φέτες και τα σοτάρουμε όλα μαζί σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν .
Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μίγμα των λαχανικών με τις πατάτες που σοτάραμε προηγουμένως μαζί με τα κομμάτια από το vegan sausage και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
Χτυπάμε τα αβγά με μαύρο πιπέρι και αλάτι και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τις πατάτες και τα λαχανικά.
Ψήνουμε την ομελέτα σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά και 5 λεπτά πριν την βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε λίγο τριμμένο vegan τυρί από πάνω .
Σερβίρουμε σε μερίδες με κομμάτια Vegan sausage και τοματίνια.
Ενέργεια | Λιπαρά | Κορεσμένα | Σάκχαρα | Αλάτι | Πρωτεΐνες | Εδώδιμες Ίνες |
368 kcal | 20 g | 2,6 g | 11 g | 0,44g | 17g | 5,4g |