Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ισπανική ομελέτα με vegan sausage και μυρωδικά
gg
Εικονίδιο μερίδες
ΜΕΡΙΔΕΣ
10
Εικονίδιο κατσαρόλα
ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΜΕΤΡΙΑ
Εικονίδιο θερμίδες
ΘΕΡΜΙΔΕΣ
360
Kcal
Εικονίδιο ρολόι
ΧΡΟΝΟΣ
10'
Συστατικά για 10 μερίδες
  • 5τμχ. Garden Gourmet® Vegan sausage  
  • 15 αβγά  
  • 2 μεσαία κρεμμύδια 
  • 800γρ. πατάτες (προ μαγειρεμένες) 
  • 200γρ. πιπεριές ψητές  
  • 100γρ. μαύρες ελιές (χωρίς το κουκούτσι) 
  • Μαύρο πιπέρι σε κόκκους (σπασμένους)  
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι  
Εικονίδιο σκούφος σεφ

CHEF TIP

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το Vegan sausage με Vegan μπουκίτσες.

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 1

Ψήνουμε στη σχάρα τις πιπεριές σε λωρίδες μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. 

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 2

Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, κόβουμε τις πατάτες και τις ελιές σε φέτες και τα σοτάρουμε όλα μαζί  σε ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν .  

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 3

Αλείφουμε με ελαιόλαδο ένα τηγάνι και προσθέτουμε το μίγμα των λαχανικών με τις πατάτες  που σοτάραμε προηγουμένως  μαζί με τα κομμάτια από το vegan sausage και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. 

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 4

Χτυπάμε τα αβγά με μαύρο πιπέρι και αλάτι και τα προσθέτουμε στο μίγμα με τις πατάτες και τα λαχανικά. 

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 5

Ψήνουμε την ομελέτα σε φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά και 5 λεπτά πριν την βγάλουμε από το φούρνο προσθέτουμε λίγο  τριμμένο vegan τυρί από πάνω . 

Εικονίδιο σύμβολο πρόσθεσης
Βήμα 6

Σερβίρουμε σε μερίδες με κομμάτια Vegan sausage και τοματίνια.

Διατροφικά στοιχεία

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Σάκχαρα

Αλάτι

Πρωτεΐνες

Εδώδιμες Ίνες

368 kcal

20 g​

2,6 g​

11 g​

0,44g​

17g

5,4g

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.