
To Roastelier by Buondi Craft επιτρέπει στο αγαπημένο σου café, να καβουρδίζει καθημερινά εκλεκτές ποικιλίες 100% Arabica. 3 προϊόντα μοναδικής προέλευσης & μια πρωτοποριακή μηχανή καβουρδίσματος, μεταφέρουν όλη την εμπειρία ενός coffee roastery και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της φρεσκάδας του καφέ που απολαμβάνεις. Ανακάλυψε τις εξαιρετικές ποικιλίες μοναδικής προέλευσης από την Βραζιλία, την Κολομβία και την Αιθιοπία και απόλαυσε καθημερινά φρεσκο-καβουρδισμένο καφέ!


Βραζιλία
To ένα τρίτο της παγκόσμιας παραγωγής καφέ καλλιεργείται στη Βραζιλία. Ο καφές από τη συγκεκριμένη χώρα ξεχωρίζει για την έντονη γλυκύτητα, το μέτριο ή γεμάτο σώμα, τη διακριτική οξύτητα και τα αρώματα σοκολάτας. Ενδείκνυται για ροφήματα με βάση τον espresso.

Κολομβία
Η Κολομβία διαθέτει ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια του καφέ, όπως είναι το γόνιμο έδαφος και οι έντονες βροχοπτώσεις. Ο καφές από την Κολομβία έχει απαλή υφή και ενίοτε συνοδεύεται από αρώματα ώριμων φρούτων και κρασιού. Παράλληλα, χαρακτηρίζεται από ζωηρή οξύτητα, ιδίως μετά από ελαφρύ ή μέτριο καβούρδισμα.

Αιθιοπία
Ο καφές στη χώρα αυτή καλλιεργείται σε μεσαία ή υψηλά υψόμετρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κόκκοι του καφέ να έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος και να χαρακτηρίζονται από ένα ευρύ φάσμα έντονων και περίπλοκων γεύσεων. Ο καφές αυτός έχει συνήθως έντονη οξύτητα και λεπτό ή μέτριο σώμα με νότες λουλουδιών ή φρούτων.