ΈΚΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ

Ανακάλυψε τον αγαπημένο σου Λουμίδη

Λουμίδης Παπαγάλος

O παραδοσιακός, αυθεντικός, ελληνικός καφές που έγινε ο… «ειδικός» στην κατηγορία του! Με άλλα λόγια: «Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες». Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος είναι η φυσική συνέχεια μεταξύ παρελθόντος και παρόντος. Τα εξαιρετικά του χαρμάνια ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις και σε συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Λουμίδης® Παπαγάλος®
ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® FRIO:

Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος, με εμπειρία ενός αιώνα στον καφέ, δημιούργησε ένα κρύο ρόφημα, το οποίο διατηρεί όλα τα γευστικά χαρακτηριστικά του αγαπημένου μας ελληνικού καφέ. Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος Frio είναι η απόλυτη δροσερή πρόταση καφέ, με αφρόγαλα ή χωρίς, που δεν γίνεται να λείπει από καμία επιχείρηση εστίασης.
Πρόκειται για τον ιδανικό ελληνικό καφέ για το κατάστημά σας. Ο καφές Λουμίδης Παπαγάλος διατίθεται σε επαγγελματική συσκευασία.

Έκαστος στο είδος του… τώρα και με πάγο!

Δείτε εδώ όλα τα συνεργαζόμενα café όπου μπορείτε να απολαύσετε τον λαχταριστό καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® FRIO.

Τώρα, μπορείς να παραγγείλεις online για το κατάστημά σου, τα αγαπημένα σου προϊόντα Λουμίδης Παπαγάλος. Πάτα πάνω στις συσκευασίες.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
paradosiakos

Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 490gr

Λουμίδης Παπαγάλος Παρασοσιακός 490gr

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές. Με χαρμάνι αυθεντικό... με άρωμα πλούσιο, απολαυστικό και με όνομα ξακουστό.

Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 981g

Λουμίδης Παπαγάλος Παραδοσιακός 981g

papagalos

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές. Με χαρμάνι αυθεντικό... με άρωμα πλούσιο, απολαυστικό και με όνομα ξακουστό.

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 490gr

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 490gr

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 490gr

Μια γουλιά και ξεκινάς. Ο Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος είναι ο ιδανικός καφές για όσους ξεκινούν τη μέρα τους από νωρίς κι έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Το χαρμάνι του είναι ίδιο με του Λουμίδη Παραδοσιακού, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο. Έτσι, προσφέρει πλούσιο άρωμα και έντονη γεύση, ενώ χαρίζει μοναδική απόλαυση καφέ και ταυτόχρονη τόνωση των αισθήσεων.

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 981g

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 981g

Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος 981gr

Μια γουλιά και ξεκινάς. Ο Λουμίδης Παπαγάλος Σκούρος είναι ο ιδανικός καφές για όσους ξεκινούν τη μέρα τους από νωρίς κι έχουν ένα απαιτητικό πρόγραμμα. Το χαρμάνι του είναι ίδιο με του Λουμίδη Παραδοσιακού, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο. Έτσι, προσφέρει πλούσιο άρωμα και έντονη γεύση, ενώ χαρίζει μοναδική απόλαυση καφέ και ταυτόχρονη τόνωση των αισθήσεων.

ΡΟΦΗΜΑΤΑ & ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δημιούργησε βήμα βήμα τις πιο απολαυστικές προτάσεις.
Η ιστορία του καφέ Λουμίδης Παπαγάλος

Ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια στην ιστορία του ελληνικού καφέ έχει την υπογραφή Λουμίδης Παπαγάλος.

Το 1919 άνοιξε στον Πειραιά το πρώτο κατάστημα πώλησης «έτοιμου καφέ Λουμίδης».

Ήταν το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και επίπονων προσπαθειών που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στην κατηγορία του ελληνικού καφέ. Ο “έτοιμος καφές Λουμίδης” έγινε το 1926 γνωστός ως Λουμίδης Παπαγάλος και έγινε γρήγορα διάσημος για πολλούς λόγους:

 ✓ τους προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους του

 ✓ το εξαιρετικό του χαρμάνι

 ✓ το πλούσιο άρωμά του

 ✓ τη μοναδική του γεύση.

 

O Λουμίδης Παπαγάλος, καθιερώθηκε ως ο παραδοσιακός, αυθεντικός ελληνικός καφές, ο “ειδικός” στην κατηγορία του. Δηλαδή έγινε αυτό που λένε... έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες.

 

 

Aνοίγει στον Πειραιά το 1ο καφεκοπτείο έτοιμου καφέ Λουμίδης.

Οι αδελφοί Λουμίδη ανοίγουν το πρώτο παντοπωλείο τους στην οδό Ρετσίνα 12 στον Πειραιά. Εκεί αποκτούν τον πρώτο πετρόμυλο και ένα καβουρδιστήρι 10 οκάδων, χτίζοντας πολύτιμη πείρα στην άλεση και το καβούρδισμα του καλού ελληνικού καφέ.

19
1919
Διανομή του καφέ από τους αδελφούς Λουμίδη.

Οι αδελφοί Λουμίδη, επενδύοντας στη φήμη τους για παραγωγή «ανόθευτου» ελληνικού καφέ, αρχίζουν τη διανομή του καφέ με κάρα στις γειτονιές του Πειραιά. 

20
1920
Λειτουργία του πρώτου καφεκοπτείου.

Οι αδελφοί Λουμίδη επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους και ανοίγουν το πρώτο τους καφεκοπτείο στην οδό Τσαμαδού 5 στον Πειραιά, καθιερώνοντας τον Παπαγάλο ως σήμα του «έτοιμου καφέ Λουμίδης Παπαγάλος».

23
1923
«Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες».

Η φήμη του καταστήματος δεν φέρνει μόνο πελάτες αλλά και…ανταγωνιστές. Όταν το 1927, ένα άλλο καφεκοπτείο ήρθε να ανοίξει ακριβώς δίπλα στον «Λουμίδη», ο Νίκος Λουμίδης δημιουργεί ένα σλόγκαν για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Το περίφημο «Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες» γράφει ιστορία.

27
1927
Το ιστορικό καφεκοπτείο Λουμίδη στην περιοχή των Χαυτείων.

Στο παλιό καφενείο του «Χαύτα» στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πανεπιστημίου, που έδωσε το όνομά του στην περιοχή των Χαυτείων, ανοίγει το ιστορικό καφεκοπτείο Λουμίδη.

30
1930
Το πρώτο καφεκοπτείο Λουμίδης στην Θεσσαλονίκη.

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος ανοίγει τα φτερά του και στην υπόλοιπη Ελλάδα, ανοίγοντας το πρώτο καφεκοπτείο στη Θεσσαλονίκη στην οδό Τσιμισκή.

31
1931
Ένα νέο κατάστημα - «Το πατάρι του Λουμίδη».

Ένα νέο κατάστημα - καφέ ανοίγει επί της οδού Σταδίου, το οποίο έμεινε στην ιστορία ως το «Πατάρι του Λουμίδη». Σε αυτό το πατάρι, πάνω από ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων, τεχνών και της δημοσιογραφίας συναντιούνταν για να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις. Εδώ ο Γκάτσος συνθέτει, σε μια νύχτα μέσα, την «Αμοργό» του και εδώ σκαρώνεται το ανέβασμα του «Ματωμένου Γάμου» από το Θέατρο Τέχνης, σε μουσική του γνωστού θαμώνα Μάνου Χατζιδάκη.

38
1938
Το εργοστάσιο βιομηχανικής παραγωγής τυποποιημένου καφέ.

Η Λουμίδης Α.Ε. εγκαινιάζει ένα υπερσύγχρονο για τα δεδομένα της εποχής, εργοστάσιο βιομηχανικής παραγωγής τυποποιημένου καφέ στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

73
1973
Η Nestlé υποδέχεται τον ελληνικό καφέ «Λουμίδης Παπαγάλος».

H Nestlé υποδέχεται στην οικογένειά της τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος, ανοίγοντας μια νέα χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού καφέ.

87
1987
Νέα γενιά συσκευασιών Λουμίδης Παπαγάλος

Ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος παρουσιάζει στους φίλους του αυθεντικού καφέ τη νέα γενιά συσκευασιών, που στέκονται μόνες τους, ανοίγουν εύκολα και ξανακλείνουν, διατηρώντας το πλούσιο άρωμα και τη γεύση του καφέ.

2014
2014
Νέα υπερσύγχρονη μονάδα καβουρδίσματος στο εργοστάσιο των Οινοφύτων

Είναι η πρώτη φορά που ελληνικός καφές καβουρδίζεται με τέτοιο τρόπο, απογειώνοντας τόσο τη γεύση, όσο και τα αρώματά του.

Η υπερσύγχρονη μονάδα καβουρδίσματος αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και εξασφαλίζει εντονότερα αρώματα και πιο πλούσιες γεύσεις, για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση!

Απώτερος στόχος είναι η ανταπόκριση στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς, έχοντας τον Λουμίδη Παπαγάλο ως συνοδοιπόρο στο ταξίδι της απόλαυσης του ελληνικού καφέ.

2018
2018
Ο Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει τα 100 του χρόνια!

Ο αγαπημένος μας καφές Λουμίδης Παπαγάλος γιορτάζει τα 100 του χρόνια και προσθέτει ένα νέο κεφάλαιο στη συναρπαστική ιστορία του! Μαζί του, σε αυτό το ταξίδι, είναι η Δήμητρα Γαλάνη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίες ερμηνεύουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο το «Σαν μαγεμένο το μυαλό μου», στην επετειακή καμπάνια, η οποία ξετυλίγεται μέσα από έξι συνολικά ιστορίες!

2020
2020
Το αγαπημένο χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®, τώρα με νέα εικόνα!

Ο αγαπημένος ελληνικός καφές ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® έχοντας περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας και ποιότητας και στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξής του, παρουσιάζει την ανανεωμένη του εικόνα. Με δυναμική εμφάνιση και έντονα χρώματα, οι νέες συσκευασίες αποτυπώνουν δημιουργικά τον παπαγάλο-σύμβολο που τις συντροφεύει από το 1923. Οι νέες συσκευασίες διατηρούν όχι μόνο το πράσινο χρώμα που κάνει τον καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®  ευρέως αναγνωρίσιμο αλλά και το παραδοσιακό χαρμάνι, το μοναδικό άρωμα και την ξεχωριστή του γεύση, όπως τα αγαπήσαμε, για να συνεχίσουν να μας χαρίζουν ένα φλιτζάνι γεμάτο «Ελλάδα».

Επιπλέον, η νέα συσκευασία του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®  παρουσιάζει τον σκοπό της μάρκας, περιλαμβάνοντας πληροφορίες για την παραγωγική διαδικασία, από τη συλλογή των εκλεκτών κόκκων καφέ μέχρι τη στιγμή που τον απολαμβάνουμε στο φλιτζάνι μας, καθώς επίσης και την ένταση καβουρδίσματος του καφέ. ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®, πάντα με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον.

ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ®
2022