Φτιάξε Ζεστή Σοκολάτα σε Σοκολατιέρα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΑΤΩΝ
Nestlé Chocolate Ζεστή σε σοκολατιέρα
Φτιάξε Ζεστή Σοκολάτα σε Σοκολατιέρα
Βήμα 1

Πρόσθεσε στο μπλέντερ 1 lt κρύο γάλα, πλήρες σε λιπαρά.

Βήμα 2

Συμπλήρωσε 200 gr Nestlé Chocolate.

Βήμα 3

Ανάμιξέ τα για 20 δευτερόλεπτα.

Βήμα 4

Τοποθέτησε το μίγμα στη σοκολατιέρα.

Βήμα 4

Επανάλαβε την ίδια διαδικασία για όση ποσότητα ροφήματος Nestlé Chocolate χρειάζεσαι.

Βήμα 6

Ρύθμισε τη θερμοκρασία στους 70°C για ½ ώρα και στη συνέχεια χαμήλωσε στους 60°C.

Βήμα 7

Σέρβιρε το ζεστό ρόφημα Nestlé Chocolate.

Tips & tricks:
  • Αναλογία: 1 kg Nestlé Chocolate σε 5 lt γάλα.
  • Το ρόφημα Nestlé Chocolate διατηρείται αναλλοίωτο στη σοκολατιέρα σε θερμοκρασία 60°C για τουλάχιστον 6 ώρες.
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΡΟΦΗΜΆΤΩΝ
Τα μυστικά για τη σωστή προετοιμασία των ροφημάτων