Workshop "Water in Coffee"
Πάνω από 30 επαγγελματίες του καφέ παρακολούθησαν στη Θεσσαλονίκη το workshop με τίτλο "Water in Coffee", που διοργάνωσε το Academista by Nestlé Professional σε συνεργασία με την εταιρεία Eurogat. Εκπαιδευτής ήταν ο Γιώργος Μακρόπουλος, Coffee Capabilities & Events Lead της Nestlé Professional, ο οποίος μοιράστηκε τις γνώσεις του σχετικά με τη σημασία του νερού στην παρασκευή καφέ.
Στο εκπαιδευτικό αυτό workshop, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πώς η ποιότητα και τα χαρακτηριστικά του νερού επηρεάζουν το τελικό γευστικό προφίλ του καφέ. Μέσα από μια σειρά γευστικών δοκιμών, εξετάστηκαν διαφορετικοί τύποι νερού και η θετική ή αρνητική επίδρασή τους σε διάφορες ποικιλίες καφέ.
Η εκδήλωση ήταν μια μοναδική ευκαιρία για επαγγελματίες και λάτρεις του καφέ να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό.
Μαζί μας ήταν και η Σαβίνα Γιαχγιά, Coffee Ambassador της Nestlé Professional, η οποία υποστήριξε με την παρουσία της τα activities της εκδήλωσης, αναδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο coffee expertise που προσφέρουμε στους πελάτες μας.