Νέα ξεκινήματα με Garden Gourmet®

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Νέα ξεκινήματα με GARDEN GOURMET®
1

Νέα Χρονιά, Νέα Ξεκινήματα, Νέοι Στόχοι…και πράγματι πολλοί καταναλωτές επιθυμούν να βελτιώσουν τη διατροφή τους. 

Το δικό σας μενού είναι έτοιμο να υποδεχτεί την νέα χρονιά και με φυτικές επιλογές; 😊 

 

Η φυτική διατροφή αποκτά όλο και μεγαλύτερη δημοτικότητα και η εστίαση καλείται να ανταποκριθεί σε αυτή την αυξανόμενη ζήτηση προσφέροντας φυτικά απολαυστικά πιάτα στα μενού.

 

Πού οφείλεται όμως αυτή η αύξηση; Οι 4 βασικότεροι λόγοι είναι : υγεία, περιβάλλον, ηθική και καινοτομία.

 

  1. Υγεία: Η φυτική διατροφή συνδέεται με πολλά οφέλη για την υγεία.
  2. Περιβάλλον: Η κατανάλωση φυτικών τροφίμων έχει μικρότερο αντίκτυπο στο περιβάλλον σε σύγκριση με την κατανάλωση κρέατος.
  3. Ηθική : Ορισμένοι άνθρωποι επιλέγουν να ακολουθούν φυτική διατροφή λόγω ηθικών προβληματισμών σχετικά με την εκμετάλλευση των ζώων.
  4. Καινοτομία και ποικιλία: η φυτική διατροφή προσφέρει μεγάλη ποικιλία τόσο σε ότι αφορά τα τρόφιμα που καταναλώνουμε όσο και στις μαγειρικές τεχνικές και τις επιλογές φαγητού που έχουμε στη διάθεσή μας, επιτρέποντας να απολαμβάνουμε μια ποικιλία γεύσεων και θρεπτικών συστατικών και να ανακαλύπτουμε νέες συνταγές και γευστικές εμπειρίες.

 

Ανακαλύψτε εδώ την γκάμα Φυτικής Διατροφής GARDEN GOURMET® και πεντανόστιμες συνταγές που μπορείτε και εσείς να ενθέσετε στο μενού σας με προιοντα γευστικά και διατροφικά σωστά, συμβάλλοντας ταυτόχρονα σε ένα καλύτερο αύριο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Δες το βίντεο