Εκδήλωση - HoReCa 2019

ΝΕΑ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
HoReCa 2019
Εκδήλωση - HoReCa 2019

Η  Nestlé Professional συμμετείχε με επιτυχία για ακόμη μια χρονιά στην έκθεση HO.RE.CA. (8-11/2/2019) στο Metropolitan Expo, με δύο περίπτερα.

 

Στο Hall 1 στήθηκε ένα εντυπωσιακό εργαστήριο καφέ και σοκολάτας, όπου κάθε brand παρουσίασε τόσο τις κλασικές, όσο και τις καινοτόμες του προτάσεις.

 

Για τον Buondi ήταν μία μοναδική ευκαιρία να γιορτάσει την μεταφορά της παραγωγής από το εργοστάσιο της Πορτογαλίας στο εργοστάσιο των Οινοφύτων, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την ανανεωμένη του σειρά. Νέες συσκευασίες, νέα μοναδικά χαρμάνια, νέα λανσαρίσματα  που ήρθαν για να υποστηρίξουν τους επαγγελματίες του χώρου αλλά και τους καταναλωτές  που έχουν διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικά γευστικά προφίλ. Μα πάνω από όλα να υποστηρίξει το πάθος αυτών που αναζητούν το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε κούπα.

 

Επαγγελματίες του χώρου απόλαυσαν τόσο την παραδοσιακή αγαπημένη ζεστή συνταγή Λουμίδης Παπαγάλος, όσο και τη νέα παγωμένη εκδοχή του ελληνικού καφέ, Λουμίδης Frio. Οι παρουσιάσεις του ειδικού στον ελληνικό καφέ, Σταύρου Λαμπρινίδη, κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Στο περίπτερο του Nescafé, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες τάσεις στον κρύο καφέ. Τα Nescafé Azera Cold Brew & Nitro Cold Brew αναβαθμίζουν το μενού των καταστημάτων, προσφέροντας εύκολα και γευστικά ροφήματα που απευθύνονται στις νέες γενιές καταναλωτών καφέ.

 

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα σοκολάτας αλλά και να δουν το Στέλιο Παρλιάρο να δημιουργεί ζωντανά συνταγές με τα αγαπημένα ροφήματα Νestlé Chocolate.

 

Στο ίδιο περίπτερο είχε παρουσία και το Perrier, προσφέροντας τα extraordinaire cocktail του, αλλά για πρώτη φορά στην έκθεση και τα αναψυκτικά SanPellegrino Sparkling Fruit Beverages που εντυπωσίασαν με την ιταλική τους φινέτσα αποσπώντας θετικές κριτικές.

 

Τα συστήματα Nescafé Alegria, στο Hall 4 παρουσίασαν τον ανανεωμένο στόλο μηχανών και προϊόντων, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά ότι αποτελούν την πληρέστερη επιλογή για κάθε ξενοδοχείο που θέλει να προσφέρει γρήγορα και ποιοτικά ροφήματα καφέ στους επισκέπτες του.

Η συμμετοχή της Nestle Professional πλαισιώθηκε και από την παρουσίαση του Coffee Expert Γιώργου Μακρόπουλου στο χώρο των Coffee Seminars, με θέμα τους μονοποικιλιακούς καφέδες, αλλά και με την απονομή τιμητικής πλακέτας από τον SCA στο brand Λουμίδης Παπαγάλος για την πολύχρονη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση των πρωταθλημάτων καφέ του σημαντικού αυτού οργανισμού.

Ηoreca_2